Näin valmennuksemme käyneet ovat meistä sanoneet

"Stressinhallintaa ja resilienssikykyä"

 

"Harrin ja Teemun stressinhallintavalmentajakoulutuksessa sain loistavia työkaluja sekä työelämään, että henkilökohtaiseen arkeen. Osaan ottaa paine- ja stressitilanteet paremmin vastaan. Koulutus laajensi tapaani katsoa ja ajatella asioita.

Huomasin myös, miten laajasti eri aloilla ja erilaisissa tilanteissa stressinhallintakyky oikeasti meitä ihmisiä auttaa. Kävisin koulutuksen koska tahansa uudestaan, ja suosittelen sitä lämpimästi."

Aino, asiantuntija, 35 v

 

"Työskentelin 12 vuotta Suomen Poliisin valtakunnallisessa valmiusyksikkö Karhussa, joista viimeiset vuodet toimin operatiivisena johtajana. URSUS -koulutuksen jälkeen pystyin säätämään omaa fysiologiaa ja tunnetilaa tehtävän vaatimalle tasolle. Pystyin lisäksi laskemaan kohonnutta stressitasoa jolloin oma suorituskyky, havainnointi ja päätöksenteko on huomattavasti paremmalla tasolla.

Pystyin myös nostamaan omaa vireystilaa kun se laskee pitkäkestoisella tehtävällä. Oman fysiologian ja kropan paremman tuntemisen myötä kehomieli yhteyden tunnistaminen parantui huomattavasti. Nyt kun URSUS menetelmää on harjoitellut pidempään siitä on tullut osa minua. Kropan ilmoittaessa minulle kohonneesta stressitasoista alan automaattisesti säätämään omaan fysiologiaa tiedostamatta.

Taito on auttanut minua suoriutumaan paremmin haastavista tehtävistä sekä palautumaan kuormittavasta työstä nopeammin. Tietoisuus ylipäätään, tilannetaju ja focus lisääntyvät ja terävöityvät.

Kari, Poliisi

 

"Suosittelen Harrin ja Teemun URSUS-stressinhallintavalmennusta kaikille! Olen urani aikana käynyt useita valmennuksia johtamiseen, sosiaalisiin taitoihin, elämänhallintaan yms. liittyen. Tässä koulutuksessa kiteytyy oleellinen, ja koulutus antaa konkreettiset eväät jokaiseen päivään - arkisiin askareisiin aamusta iltaan. Koulutus toi hyvin esille mieli-keho yhteyden, ja sen, miten niiden välinen vuorovaikutus vaikuttaa kaikkeen tekemiseemme. Loistava kokonaisuus. Esitetyt menetelmät on helppo omaksua ja ottaa käyttöön! Vielä urani tässäkin vaiheessa koulutus avasi silmiäni, ja antoi uuden perspektiivin ja tavan toimia erilaisissa tilanteissa."

Anja, hallitusammattilainen, konsultti, 60v

 

"Minua on aina kiinnostanut ihmisen mieli ja se, miten me ihmiset reagoimme eri tilanteissa. Tämän kiinnostuksen kohteen innoittamana lähdin kehittämään itseäni lisää Teemu Karppisen ja Harri Gustafsbergin koulutukseen. Näin puolitoista vuotta myöhemmin voin todeta, että se on ollut ehdottomasti yksi elämäni parhaimpia investointeja.

Tiesin, että tulen saamaan paljon tiukkaa faktaa, mutta en osannut koskaan odottaa, miten paljon se voi muokata minua ihmisenä - positiivisella tavalla. Tämä ei ole pelkästään oma kokemus, vaan olen saanut kyseisen koulutuksen jälkeen kiitosta niin perheenjäseniltä, yritykseni hallitukselta ja monilta muilta. Ehdoton suositus näiden kavereiden ammattitaidolle!"

Terhi, yrittäjä, 30

 
Image

Stressi ja resilienssi

Paremman suorituskyvyn verkkovalmennus

Huikean suosion saavuttanut Harri Gustafsbergin verkkovalmennus on auttanut jo tuhansia ihmisiä valjastamaan stressin voimavaraksi.
Tutustu lisää
Image

Taktinen neuvottelu

Haastavien keskustelujen verkkovalmennus

Työtilanteet, palaverit ja sopimusneuvottelut on mahdollista hallita tällä poliisin neuvottelu- ja kuulustelumenetelmistä jalostetulla 6 viikon verkkovalmennuksella.
Tutustu lisää
Image

Mind Coach

Stressinhallinnan valmentaja

Poliisin erikoisyksikön käyttöön kehitetty, ja tieteelliseen näyttöön perustuva stressin käsittelyn ja elämänhallinnan taitojen koulutus tekee sinusta valmentajan.
Tutustu lisää