Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka pitkän valmennuksen materiaalit ovat käytössäni?
Valmennus on käytössäsi 100 päivää, joten ehdit hyvin perehtyä koko sisältöön - myös extramateriaaleihin.

Voiko valmennuksen maksaa osissa tai laskulla?
Kyllä voi. Tarjoamme kassalla eri maksuvaihtoehtoja, joista löytyy myös osamaksu ja lasku. Esimerkiksi tarjoamastamme Jousto-maksusta voit lukea lisää täältä »

Mikä on Kajabi tai valmennusalusta?
Kajabi on suosittu kansainvälinen verkkovalmennuksien koulutusalusta, jota käytämme verkkovalmennuksiemme toteuttamiseen.

Voiko verkkovalmennuksen käydä kännykällä?
Kyllä voi. Voit käyttää joko mobiililaitteesi verkkoselainta, tai ladata sovelluskaupasta Kajabi applikaation. Kajabi-App on välillä hieman konstikas, mutta kun pääset sen käytön kanssa sinuiksi, näet sen kautta kaikki verkkovalmennukset, mitä olet Kajabi-alustalle ostanut (meiltä, mutta myös muilta kouluttajilta hankkimasi verkkovalmennukset).

Ostin suomenkielisen verkkovalmennuksen. Miksi Kajabissa on silti englantia?
Kajabin monikielisyydestä johtuen vastaasi saattaa toisinaan tulla myös englanninkielisiä sanoja tai painikkeita, joita Kajabissa ei ole vielä käännetty suomeksi. Olemme pyrkineet tekemään suomenkieliset valmennukset siitä huolimatta sujuvasti eteneviksi.

Voiko URSUS-valmennuksen suorittaa omalla ajalla?
Kyllä voi. Ja sellaiseksi URSUS-verkkovalmennus on tarkoitettukin. Koska elämän rytmi on meillä kaikilla erilainen, pitää verkkovalmennuksen vastata juuri sinun rytmiisi. Siksi voit suorittaa valmennuksen omalla ajallasi.

Onko valmennuksessa pakollisia live-osuuksia?
Ei ole. Olemme halunneet luoda valmennuksen sellaiseksi, että se ei sido sinua aikaan tai paikkaan.

Mitä tarkoittaa live-webinaari?
Kun valmennuksessa on ns. yhteislähtö, olemme tarjonneet mahdollisuuden osallistua live-webinaariin. Webinaarissa käsitellään valmennuksen aiheita, ja niistä saa näkökulmia, jotta varsinainen verkkovalmennus tarjoaisi sinulle mahdollisimman hyvän tuoton. Jos et päässyt mukaan oman yhteislähtösi live-webinaariin, sen tallenne on katsottavissa valmennusalustalla.

Mitä tarkoittaa eteneminen viikkorytmin mukaan?
Yhteislähtöjen verkkovalmennus etenee viikko kerrallaan, jotta sinä voit todella omaksua uutta ja muuttaa toimintaasi. Voit kuitenkin käyttää tarvitsemasi ajan materiaaliin perehtymiseen, sillä valmennus on käytössäsi vielä viikkorytmin päättymisen jälkeen. Joissakin valmennuksissamme on myös ns. kaikki viikot auki -toteutus. Tällöin käytössä ei ole erillistä viikkorytmiä, sillä valmennus on käytössä heti ostohetkestä alkaen.

Onko valmennuksessa Facebook-ryhmä?
Kyllä on. Yhteisessä Facebook-ryhmässä on myös aiemman valmennuksen käyneitä. Kun ryhmä kasvaa, saat sen tuesta suurimman mahdollisen hyödyn.

Kuinka pitkään valmennus kestää?
Verkkovalmennusten kesto on ilmoitettu niiden esittelyissä. Tavallisesti kesto on joko 6 tai 8 viikkoa. Materiaalit ovat käytössäsi 100 päivää ostohetkestä.

Mistä valmennuksen materiaali on peräisin?
Materiaali on luotu sen tutkimustiedon pohjalta, mitä tällä hetkellä tiedetään stressin, haastavien tilanteiden ja paineen alaisen työskentelyn teoriasta, mutta ennen muuta aitojen tilanteiden kautta opitusta käytännöstä. Materiaalin on koonnut kansainvälinen tutkimus- ja työryhmämme.

Onko URSUS-valmennuksessa henkilökohtaista valmennusta?
Henkilökohtaista valmennusta ei ole, mutta valmennuksen aikana voit kysyä ja kommentoida sekä valmennusalustalla että Facebook-ryhmässä.

Minkä tyyppisiä harjoituksia valmennus sisältää?
Valmennus pitää sisällään videoiden, tekstimateriaalin ja kuunnelmien muodossa ajatteluharjoituksia, tietoisuusharjoituksia, autonomisen hermoston säätämiseen liittyviä harjoituksia ja keskittymiskyvyn parantamiseen liittyviä harjoituksia. Harjoitukset ovat helppoja toteuttaa.

Kysyttävää? Klikkaa tästä.
 
Image

Stressi ja resilienssi

Paremman suorituskyvyn verkkovalmennus

Huikean suosion saavuttanut Harri Gustafsbergin verkkovalmennus on auttanut jo tuhansia ihmisiä valjastamaan stressin voimavaraksi.
Tutustu lisää
Image

Taktinen neuvottelu

Haastavien keskustelujen verkkovalmennus

Työtilanteet, palaverit ja sopimusneuvottelut on mahdollista hallita tällä poliisin neuvottelu- ja kuulustelumenetelmistä jalostetulla 6 viikon verkkovalmennuksella.
Tutustu lisää
Image

Mind Coach

Stressinhallinnan valmentaja

Poliisin erikoisyksikön käyttöön kehitetty, ja tieteelliseen näyttöön perustuva stressin käsittelyn ja elämänhallinnan taitojen koulutus tekee sinusta valmentajan.
Tutustu lisää